Facebook már magyar nyelven is?

Igen! A mellékelt (összerakott) kép is bizonyítja. Erre magamtól jöttem rá, még a kocka.blog.hu sem írt róla. Pedig ennek azért nagy a jelentősége, szerintem.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy még nincs benne a magyar nyelv, de ha valaki a Translations alkalmazást felteszi, és kiválasztja a magyart, akkor onnantól a már lefordított szavak (jelenleg:36.686 szó/kifejezés) magyarul jelennek meg. Ez elég szép szám, főleg ha figyelembe vesszük, hogy már csak 2.570 le nem fordított frázis hiányzik. Tudok angolul, de így mégis barátságosabbnak érzem a Facebook-ot, nem beszélve arról, hogy aki nem tud, annak most elérhetővé válik a közösségi oldalak királyának tartott site. Persze sosem lehet teljesen magyar, hiszen rengetek alkalmazás van hozzá, amit lehetetlenség lesz lefordítani naprakészen.

A kérdésem a következő lenne: lehetett-e erről a lehetőségről olvasni korábban? A fordításban résztvevők nyilván tudtak róla, de aki nem akart közreműködni a fordításban, és nem is hallott róla, az biztos nem tudott erről. Én is csak kíváncsiságból tettem fel ezt az appot, hogy megnézzem, hogyan működik és hogy áll a fordítás. Várom a hozzászólásokat!