Nem sért jogokat a szerverlefoglalás?

A tisztességes állampolgárok jogait ki védi? Történt ugyanis, hogy szerda 12 órától nem érhetők el egy ingyenes tárhely-szolgáltató oldalai:

Egy hatósági akció során sajnálatos módon lefoglalták szerverünket, hogy azon bizonyítékokat keressenek, bizonyos weboldal tulajdonosokra vonatkozóan, akik jogsértő tartalmat helyeztek el a rendelkezésükre bocsájtott webtárhelyen. Mi mindent megteszünk, hogy a szolgáltatások minél előbb újra működjenek...

Nekem ez anyagi és presztízs veszteség, hogy a már jól bejáratott, meghirdetett oldalaim nem elérhetőek. A Szolgáltatót abszolút nem hibáztatom, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem az ő hibájuk, ráadásul ingyenesen nyújtják részemre a szolgáltatást. El tudom képzelni a hatóság gátlástalan, gusztustalan fellépését. Ügyvédeket ill. joghoz közelebb állókat kérdezem, érdemes lenne-e beperelni a hatóságot az engem ért anyagi ill. erkölcsi kár miatt? Nem hiszem, hogy ez lenne ennek a módja, hogy ártatlan "webeseket" tönkre téve kellene végezni a munkájukat. Ha van is rá felhatalmazásuk, vizsgálódjanak kulturáltan, és nem ilyen vandál módon! Nincs igazam? Szerintetek?